Wij garanderen de beste kwaliteit voor u! Hoe we dat doen?

- Al onze tandartsen zijn aangesloten bij het kwaliteitsregister tandartsen (KRT).

- Al onze tandartsen gaan geregeld naar cursussen, congressen en nascholing.

- Al onze tandartsen zijn BIG-geregistreerd.

- Onze implantoloog is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Orale Implantologie (NVOI).

- Wij zijn aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Maatschappij ter bevordering der Tandheelkunde (KNMT).

- Wij voeren een strikt beleid ten aanzien van de actuele hygiënevereisten zoals vernoemd in de Wet Infectiepreventie (WIP).

bolwerk tandartsen maastricht | betrouwbare en aardige tandartsen | naar de tandarts zonder angst

In 1997 hebben tandartsen Eric Aussems en Eric Schreurs de praktijk Bolwerk Tandartsen opgericht aan het sint servaasbolwerk 2 te Maastricht.

Op dit moment werken er ook 3 andere tandartsen bij ons, namelijk Daniel Aussems, Nadia van Loo - Aussems en Mirjam Aussems. Onze mondhygiënistes Fatima Rana, Dounia Koulij en paro-preventieassistentes Melissa en Wendelien doen er alles aan om samen met u, uw mondgezondheid te verbeteren.

De praktijk werkt er iedere dag aan om de patiënt beter van dienst te kunnen zijn. Zo beschikken wij over de meest geavanceerde technieken zoals onder andere een 3D mondscanner en een 3D röntgenapparaat. Doordat we steeds meer digitaal kunnen werken, neemt de precisie van het werk en het comfort voor de patiënt toe.

Geen mond vol met een grote lepel met dat rubberachtige spul waardoor heel uw gezicht vol zit, maar een elegante 3D mondscanner die HD foto's maakt van uw gebit en die beelden aan elkaar vastplakt om zo een 3D beeld van uw mond en tanden te maken.

Wij volgen de technologische ontwikkelingen op de voet om zo onze zorg nog verder te kunnen verbeteren.

Nota's via infomedics

Onze prioriteit ligt bij onze relatie met u en zorg dragen voor u als patiënt. We willen niet teveel tijd verliezen aan administratieve rompslomp en daarom hebben we besloten de facturering uit te besteden. De verwerking van de nota's is uitbesteed aan een bedrijf dat gespecialiseerd is in het innen van nota's: infomedics. U ontvangt een nota van infomedics met een bijgevoegde acceptgiro en dient de nota aan infomedics te voldoen. Infomedics probeert in eerste instantie de zorgkosten van de zorgverzekeraar te ontvangen en zal een nota versturen met het resterende bedrag.

Infomedics hanteert een betalingstermijn van 30 dagen. Zorg dat u de nota voor die tijd voldoet zodat u onnodige incasso- en rentekosten vermijdt.

Indien er onduidelijkheid bestaat over een rekening kunt u rechtstreeks contact opnemen met infomedics door te bellen naar 036 20 31 900 van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 en 17:00 uur. U kunt ook de website bezoeken via www.infomedics.nl.

Bel ons op: +31 (0)43 321 4885 Telefoon icoon