Algemene voorwaarden

De algemene voorwaarden van Bolwerk Tandartsen Maastricht, te sint servaasbolwerk 2, 6211NB Maastricht:

De patiënt staat centraal!

We doen onze uiterste best u als cliënt zo goed als mogelijk te helpen. Mocht er echter iets niet helemaal naar tevredenheid zijn, dan vragen we u contact op te nemen met ons. Onze baliemedewerkster staat u graag te woord.

E-mail reminder: het geheugensteuntje

Als kostenloze service sturen wij u een e-mail om u aan uw afspraak te herinneren. Aan deze service kunnen echter geen rechten worden ontleend. Mocht u geen e-mail hebben ontvangen, dan betekent dit uitdrukkelijk niet dat de gemaakte afspraak niet doorgaat!

Facturatie: Infomedics

Wij hebben factoringbureau infomedics in de arm genomen om de facturatie af te handelen. Zij innen uw vergoeding van de zorgverzekeraar en sturen u dan een rekening met het restbedrag. Dit is zodat u zelf niet meer het hele bedrag moet voorschieten en moet wachten op de vergoeding van uw zorgverzekeraar. U betaalt niets voor deze gemakkelijke service. Mocht er iets onduidelijk zijn, dan kunt u contact opnemen met infomedics op telefoonnummer: 036 - 20 31 900 of de website bezoeken op: https://www.infomedics.nl/.

Kosten

De kosten van de behandelingen zijn overeenkomstig de geldende UTP tarieven zoals die landelijk bepaald zijn door de NZa. U kunt deze tarieven terugvinden op onze website onder het kopje 'tarieven' .Deze tarieven kunt u ook terug vinden op www.NZa.nl.

Annuleren of niet nakomen van uw afspraak

Vastgestelde afspraken kunnen door cliënt kosteloos worden verzet of geannuleerd tot maximaal 24 uur voor het geplande tijdstip. Bij het niet of niet tijdig verzetten of annuleren van de afspraak kan Bolwerk Tandartsen de voor u gereserveerde tijd in rekening brengen. De hoogte van dit bedrag is afhankelijk van de gereserveerde tijd. Bolwerk Tandartsen is te allen tijde gerechtigd afspraken met de cliënt te verzetten of te annuleren. U dient uw afspraak altijd telefonisch te annuleren.

Bel ons op: +31 (0)43 321 4885 Telefoon icoon