Implantoloog NVOI Daniel Aussems

Daniel Aussems NVOI geregistreerd

Sinds september 2021 is Tandarts-Implantoloog Daniel Aussems officieel NVOI erkend implantoloog!

Dit is dé beroepsvereniging in Nederland voor implantologen. Om je bij dit gezelschap te mogen voegen, is een intensief voortraject vereist. Hierbij dien je te laten zien over voldoende ervaring te beschikken in het plaatsen van implantaten. Er is kennis en nascholing vereist en ervaren collegae komen de praktijk en de implantoloog visiteren om te controleren of aan alle voorwaarden wordt voldaan om verantwoord te kunnen implanteren.

Onze praktijk en Implantoloog Daniel Aussems zijn geslaagd en Daniel mag zich nu met recht Tandarts-implantoloog noemen!

Verbouwing

Omdat tandarts Mirjam Aussems onze gelederen komt versterken, hebben we in de praktijk gezorgd voor extra ruimte. Er zijn 2 nieuwe behandelkamers bijgekomen, uitergerust met de modernste apparatuur en we hebben ook alle andere ruimtes grondig onder handen genomen en gerestyled. Zo zijn er nieuwe en ruimere toiletten, is er meer wachtkamerruimte en hebben we overal een nieuwe vloer gelegd en opnieuw geschilderd.

Hierdoor zorgen we er niet alleen voor dat we u een frisse mond bezorgen, maar ook dat u in een frisse ruimte plaats kunt nemen. Zo streven we iedere dag weer naar verbetering van onze praktijk om uw ervaring bij ons prettiger te maken. De tandarts is immers niemands favoriete bezigheid, maar wij doen er alles aan uw bezoek zo aangenaam mogelijk te maken.

nieuw modern tandartspraktijk
verbouwing renovatie tandarts

3D mondscanner

Wij werken ondertussen alweer 2 jaar met de intra orale 3D mondscanner van trios 3shape. Hierdoor hoeft u als patiënt minder vaak te happen. Uw mond wordt in HD beelden gefotografeerd en tot een 3D beeld samengelijmd. Dit verbetert de precisie van ons werk en maakt de communicatie met de tandtechnieker makkelijker.

mondscanner
3D röntgenapparaat voor implantologie

3D röntgenapparaat

In onze praktijk beschikken we over een CBCT (Cone Beam CT) ook  wel een 3D röntgenapparaat genoemd in de volksmond. Hiermee kunnen we exact de vorm en dikte van uw bot en andere structuren bekijken. Dit gebruiken wij om te plannen waar en hoeveel plek er is voor een implantaat of om extra informatie te vergaren bij complexe casussen. Deze technologie maakt de behandelingen die wij uitvoeren veel voorspelbaarder waardoor de zorg voor u verbetert.

Bel ons op: +31 (0)43 321 4885 Telefoon icoon