VACACTURE: TANDARTSASSISTENT(E)/ PREVENTIE-ASSISTENT(E)

Team Bolwerk Tandartsen is per direct op zoek naar een full time tandartsassistent(e) die ons gezellige team komt versterken. Je komt te werken in een moderne tandartspraktijk in het centrum van Maastricht met 6 behandelkamers. Wij bieden gevarieerd werk met volop doorgroeimogelijkheden in een praktijk met verschillende specialisaties (implantologie, werken met mondscanner, etc..). Na een proefperiode, krijg je een door ons betaalde opleiding tot preventie-assistent(e).

Heeft dit bericht je enthousiast gemaakt en wil je een keer in gesprek over de mogelijkheden?

Stuur dan je CV en motivatiebrief naar daniel.aussems@bolwerktandartsen.nl

3D mondscanner

Wij werken ondertussen alweer 2 jaar met de intra orale 3D mondscanner van trios 3shape. Hierdoor hoeft u als patiënt minder vaak te happen. Uw mond wordt in HD beelden gefotografeerd en tot een 3D beeld samengelijmd. Dit verbetert de precisie van ons werk en maakt de communicatie met de tandtechnieker makkelijker.

mondscanner
3D röntgenapparaat voor implantologie

3D röntgenapparaat

In onze praktijk beschikken we over een CBCT (Cone Beam CT) ook  wel een 3D röntgenapparaat genoemd in de volksmond. Hiermee kunnen we exact de vorm en dikte van uw bot en andere structuren bekijken. Dit gebruiken wij om te plannen waar en hoeveel plek er is voor een implantaat of om extra informatie te vergaren bij complexe casussen. Deze technologie maakt de behandelingen die wij uitvoeren veel voorspelbaarder waardoor de zorg voor u verbetert.

Bel ons op: +31 (0)43 321 4885 Telefoon icoon